Asociata Benefacto iti multumeste pentru vizita facuta.

Vizualizarea acestui site implica acceptarea unor termeni si conditii. Pentru folosirea corespunzatoare a site-ului, iti recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor mentionati mai jos:
Asociatia Benefacto isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila.

Intregul continut al acestui site – www.benefacto.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB – este proprietatea Asociatia Benefacto si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Asociatiei Benefacto a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Paginile site-ului www.benefacto.ro pot contine linkuri catre paginile altor firme, asupra carora nu se rasfrange aceasta politica sau politica de confidentialitate a datelor inregistrate pe site-urile apartinand link-urilor respective. Asociatia Benefacto nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Asociatia Benefacto, proprietarul www.benefacto.ro se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii conform statului asociatiei, al informarii cu privire la functionarea site-ului si proiectelor asociatiei.

www.benefacto.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.benefacto.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Asociatia Benefacto si utilizatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de judecata de pe teritoriul Romaniei.