heart-791047_640Ajuta-ne sa facem  fapte bune!  Benefacto exista datorita oamenilor minunati pe care i-am cunoscut si care au pus cu totii un strop din suflet in proiectele asociatiei.

Sprijinul tau inseamna mult pentru cei copiii din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei si sunt mai multe modalitati in care te poti implica: de la un like si share pe pagina de Facebook Benefacto, pana la mici donatii sau actiuni de volunariat.

Redirectioneaza 3,5 % din impozitul pe venit, care ti-a fost deja retinut in anul 2022 catre Asociatia Benefacto!  Ii vom folosi pentru a sprijini in continuare copiii de la Centrul de Plasament Cehu Silvaniei si a le aduce cat mai multe zambete. Avem planuri mari si speram sa putem conta pe voi pentru transformarea lor in realitate: suport pentru atelierele vocationale  excursii care sa le largeasca orizontul, programe educationale si de mentorat, acces la spectacole si activitati culturale. E simplu si nu te costa nimic!

E simplu si nu te costa nimic, insa poate insemna mult pentru copiii care au nevoie de sprijinul tau! Completeaza aici formularul 230 si ne vom ocupa noi de trimiere.

Vrei sa te ocupi personal de trimitere? Descarca aici  formularul 230  (pentru venituri din salarii) sau declaratia unica (pentru alte venituri sau venituri din salarii plus alte venituri) precompletate cu datele Asociatiei Benefacto!

Descarca formulare
  • Completeaza-le cu datele tale personale, data si semnatura si depune-l sau trimite-l prin curier sau posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice din localitatea ta de domiciliu pana pe 25 mai 2022.
  • Gasesti AICI adresa la care trebuie trimis formularul 230. Atentie, formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil.
  • Daca ai semnatura electronica, formularul 230 poate fi trimis si prin mijloace electronice de transmitere la distanta, potrivit legii. Formularele se pot depune online, prin intermediul serviciului ANAF “Spatiul privat virtual” disponibil aici.
  • Pentru ca formularul să fie validat de Administrația Financiară, trebuie să completezi de mână, cu majuscule, citeț și corect. Poți completa și inline, folosind  Adobe Reader –
    https://get.adobe.com/ro/reader/
  • Rubrica “Suma” nu trebuie completată, inspectorul fiscal va face acest lucru.
  • AICI gasesti un ghid referitor la completarea declaratiei unice. Momentan aceasta se poate depune doar online.
  • Deoarece stim cat de pretios este timpul tau si ce inseamna un drum pana la ANAF, daca strangi mai multe formulare de la rude, prieteni si colegi, contacteaza-ne

In cazul in care ai deja un formular, necompletat cu datele Benefacto, acestea sunt:

Asociatia Benefacto

Codul de identificare fiscală al entității nonprofit:30104950

Cont bancar (IBAN) al entității nonprofit:RO90BTRLRONCRT0V13749601

Poti dona si prin virament bancar:

Asociatia Benefacto, CIF: 30104950

Cont bancar RON: RO90BTRLRONCRT0V13749601, deschis la Banca Transilvania – Bucurestii Noi

Cont bancar  EURO: RO75BTRLEURCRT0V13749601, deschis la Banca Transilvania – Bucurestii Noi