inimaIn Centrul de Plasament Cehu Silvaniei e un numar mare de copii, de diferite varste si care se bazeaza pe noi. Avem planuri mari  si speram sa putem conta pe voi  pentru transformarea lor in realitate:  suport pentru atelierele vocationale , excursii care sa le largeasca orizontul, programe educationale.

Companiile pot redirectiona 20% din impozitul pe profit catre un ONG care sustine o cauza sociala.

Este simplu si nu costa nimic!

Companiile pot redirectiona 20% din impozitul pe profit sau venit, in functie de cifra de afaceri, catre un ONG care sustine o cauza sociala. Este simplu si nu costa nimic!

Contribuabilii care efectuează sponsorizări, potrivit legii, au posibilitatea de a reduce impozitul pe profit datorat bugetului de stat, până în limita a 0,75 % din cifra de afaceri (până la data de 29 iulie 2019, limita a fost de 0,5%), însă nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat. Facilitatea se aplică și plătitorilor de impozit pe veniturile microintreprinderilor, în limita a 20% din impozitului datorat.

Acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare si nu afecteaza profitul net al companiei.

Sumele platite cu titlu de sponsorizare se scad din impozitul pe profit datorat.
Impozitul pe profit se regularizeaza prin depunerea declaratiei anuale.
Nu sunt cheltuieli suplimentare.
Descarca contractul

Ajuta-ne sa continuam seria faptelor bune in beneficiul  copiilor din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei!

Descarca aici contractul de sponsorizare precompletat cu datele noastre.Completeaza-l cu datele firmei si suma si trimite-l pe adresa noastra.

    Nume*

    Adresa de email

    Mesaj

    Suntem sociabili