heart-791047_640Ajuta-ne sa facem  fapte bune!  Benefacto exista datorita oamenilor minunati pe care i-am cunoscut si care au pus cu totii un strop din suflet in proiectele asociatiei.

Sprijinul tau inseamna mult pentru cei 112 copii din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei si sunt mai multe modalitati in care te poti implica: de la un like si share pe pagina de Facebook Benefacto, pana la mici donatii sau actiuni de volunariat.

Redirectioneaza 2 % din impozitul pe venit, care ti-a fost deja retinut in anul 2016 catre Asociatia Benefacto!  Ii vom folosi pentru a sprijini in continuare copiii de la Centrul de Plasament Cehu Silvaniei.Avem planuri mari si speram sa putem conta pe voi pentru transformarea lor in realitate: vrem sa contribuim cu scutece si lapte praf pentru bebelusi, suport pentru atelierele vocationale ale celor mai mari, excursii care sa le largeasca orizontul, programe educationale. E simplu si nu te costa nimic!

 

E simplu si nu te costa nimic! Descarci aici  formularul 230 (pentru impozitul pe salariu)  sau declaratia 200 (pentru alte venituri) precompletate cu datele Asociatiei Benefacto!

Completeaza-l cu datele tale personale, data si semnatura si depune-l sau trimite-l prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice din localitatea ta de domiciliu pana pe 25 mai 2017.

Gasesti AICI adresa la care trebuie trimis formularul. Atentie, formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil.

Ne poti sustine si mai mult, strangand formulare de la colegi si prieteni. Le poti trimite prin posta sau curier pe adresa noastra, iar noi le vom expedia catre administratiile financiare.

 

Descarca formularul
Vrei sa devii voluntar?

Ne poti sustine si mai mult, strangand formulare de la colegi si prieteni. Le poti trimite prin posta sau curier pe adresa noastra, iar noi le vom expedia catre administratiile financiare.

Beneficiarii indicati in formularele 230 sau 200 nu pot obtine informatii din care sa reiasa identitatea persoanelor fizice sau juridice care le-au completat. De aceea, daca doriti, va rugam sa ne comunicati ca ati  depus formularele respective, pentru a fi inclusi in lista sponsorilor si donatorilor.

[contact-form-7 id=”1174″ title=”Trimitere mesaj”]

Poti dona si prin virament bancar:

Asociatia Benefacto, CIF: 30104950

 Cont bancar RON: RO90BTRLRONCRT0V13749601, deschis la Banca Transilvania – Bucurestii Noi

Cont bancar  EURO: RO75BTRLEURCRT0V13749601, deschis la Banca Transilvania – Bucurestii Noi

 

Suntem sociabili