heart-791047_640Ajuta-ne sa facem  fapte bune!  Benefacto exista datorita oamenilor minunati pe care i-am cunoscut si care au pus cu totii un strop din suflet in proiectele asociatiei.

Sprijinul tau inseamna mult pentru cei copiii din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei si sunt mai multe modalitati in care te poti implica: de la un like si share pe pagina de Facebook Benefacto, pana la mici donatii sau actiuni de volunariat.

Redirectioneaza 2 % din impozitul pe venit, care ti-a fost deja retinut in anul 2017 catre Asociatia Benefacto!  Ii vom folosi pentru a sprijini in continuare copiii de la Centrul de Plasament Cehu Silvaniei si a le aduce cat mai multe zambete. Avem planuri mari si speram sa putem conta pe voi pentru transformarea lor in realitate: vrem sa contribuim cu lapte praf de calitate mai buna pentru bebelusi, suport pentru atelierele vocationale ale celor mai mari, excursii care sa le largeasca orizontul, programe educationale, acces la spectacole si activitati culturale. E simplu si nu te costa nimic!

 

E simplu si nu te costa nimic! Descarci aici  formularul 230 (pentru impozitul pe salariu)  sau declaratia 200 (pentru alte venituri) precompletate cu datele Asociatiei Benefacto!

Descarca formularul
  • Completeaza-l cu datele tale personale, data si semnatura si depune-l sau trimite-l prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice din localitatea ta de domiciliu pana pe 25 mai 2018.
  • Gasesti AICI adresa la care trebuie trimis formularul. Atentie, formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil.
  • Formularul poate fi trimis si prin mijloace electronice de transmitere la distanta, potrivit legii. Formularele se pot depune online, prin intermediul serviciului ANAF “Spatiul privat virtual” disponibil aici.

Poti dona si prin virament bancar:

Asociatia Benefacto, CIF: 30104950

 Cont bancar RON: RO90BTRLRONCRT0V13749601, deschis la Banca Transilvania – Bucurestii Noi

Cont bancar  EURO: RO75BTRLEURCRT0V13749601, deschis la Banca Transilvania – Bucurestii Noi