Activitati creative

Excursii si tabere

Donatii diverse

Proiecte educationale

Sprijinul tau inseamna mult pentru copiii din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei si sunt mai multe modalitati in care te poti implica: de la un like si share pe pagina de Facebook Benefacto, pana la mici donatii sau actiuni de volunariat. Cautam voluntari care sa ajute la sortarea si ambalarea donatiilor, foundraising si/sau activitati cu copiii. 

Redirectioneaza 2 % din impozitul pe venit, care ti-a fost deja retinut in anul 2018 catre Asociatia Benefacto!  Ii vom folosi pentru a sprijini in continuare copiii de la Centrul de Plasament Cehu Silvaniei.

E simplu si nu te costa nimic!

Descarca aici  formularul 230 (pentru venituri din salarii sau pensii)  sau declaratia unica (pentru alte venituri) precompletate cu datele Asociatiei Benefacto!

Completeaza-l cu datele tale personale, data si semnatura si depune-l sau trimite-l prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice din localitatea ta de domiciliu pana pe 15 martie 2018.

Gasesti AICI adresa la care trebuie trimis formularul. Atentie, formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil.

Companiile pot redirectiona 20% din impozitul pe profit catre un ONG care sustine o cauza sociala. Este simplu si nu costa nimic!

Conform Art. 31 (4), Titlul II, din Codul Fiscal, pentru a putea fi scazuta din impozitul pe profit aferent anului fiscal 2018, suma redirecţionată trebuie sa indeplineasca cumulativ 3 conditii: sa nu depaseasca 20% din impozitul pe profit, sa nu depaseasca 3 la mie din cifra de afaceri. trebuie virata catre ONG/Asociatie pana la 31 decembrie 2018.

Companiile pot scadea sumele platite cu titlu de sponsorizare din impozitul pe profit datorat in cursul anului, urmand sa regularizeze aceste sume in functie de datele existente la inchiderea exercitiului financiar. Regularizarea impozitului pe profit datorat anual, diminuat cu sumele platite cu titlu de sponsorizare se face prin depunerea declaratiei anuale de impozit pe profit (101). Acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare si nu afecteaza profitul net al companiei.

Ajuta-ne sa continuam seria faptelor bune in beneficiul copiilor din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei!

Descarca aici contractul de sponsorizare precompletat cu datele noastre.Completeaza-l cu datele firmei si suma si trimite-l pe adresa noastra.

Sprijinul tau inseamna mult pentru  copiii din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei si sunt mai multe modalitati in care te poti implica: de la un like si share pe pagina de Facebook Benefacto, pana la mici donatii sau actiuni de volunariat. Poti dona haine, jucarii sau ne poti sprijini financiar. Sau poti dona o parte din timpul, devenind voluntar in proiectele noastre.

Pentru donatii prin virament bancar

Cont bancar RON:RO90BTRLRONCRT0V13749601, deschis la Banca Transilvania- Bucurestii Noi

Cont bancar EUR: RO75BTRLEURCRT0V13749601, deschis la Banca Transilvania-Bucurestii Noi

Asociatia Benefacto, CIF: 30104950

Pentru donatii Online

Doneaza online
[contact-form-7 id=”1177″ title=”Vreau sa devin voluntar”]

Pentru donatii prin virament bancar

Cont bancar RON: RO90BTRLRONCRT0V13749601, deschis la Banca Transilvania – Bucurestii Noi

Cont bancar  EURO: RO75BTRLEURCRT0V13749601, deschis la Banca Transilvania – Bucurestii Noi

Asociatia Benefacto, CIF: 30104950

Poti dona si online

Doneaza online
Contribuie si tu. Poti dona online!
Contribuie si tu! Poti dona online.

 

 

Ne poti sustine si aici

Click me!