Sustinerea abilitatilor

Programe motivationale

Proiecte educationale

Excursii si tabere

Sprijinul tau inseamna mult pentru copiii din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei si sunt mai multe modalitati in care te poti implica: de la un like si share pe pagina de Facebook Benefacto, pana la mici donatii sau actiuni de volunariat. Cautam voluntari care sa ajute la sortarea si ambalarea donatiilor, foundraising si/sau activitati cu copiii. 

Redirectioneaza 3,5 % din impozitul pe venit, care ti-a fost deja retinut in anul 2022 catre Asociatia Benefacto!  Ii vom folosi pentru a sprijini in continuare copiii de la Centrul de Plasament Cehu Silvaniei.

E simplu si nu te costa nimic! Poti completa direct formularul 230 si ne ocupam noi de trimiterea lui aici  

Vrei sa te ocupi personal de trimitere? Descarca aici  formularul 230  (pentru venituri din salarii sau pensii)  sau declaratia unica (pentru alte venituri) precompletate cu datele Asociatiei Benefacto!

Completeaza-l cu datele tale personale, data si semnatura si depune-l sau trimite-l prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice din localitatea ta de domiciliu pana pe 25 mai 2023.

Gasesti AICI adresa la care trebuie trimis formularul. Atentie, formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil.

Companiile pot redirectiona 20% din impozitul pe profit sau venit, in functie de cifra de afaceri, catre un ONG care sustine o cauza sociala. Este simplu si nu costa nimic!

Contribuabilii care efectuează sponsorizări, potrivit legii, au posibilitatea de a reduce impozitul pe profit datorat bugetului de stat, până în limita a 0,75 % din cifra de afaceri, însă nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat. Facilitatea se aplică și plătitorilor de impozit pe veniturile microintreprinderilor, în limita a 20% din impozitului datorat.

Acest tip de sponsorizare nu presupune alte cheltuieli suplimentare si nu afecteaza profitul net al companiei.

Ajuta-ne sa continuam seria faptelor bune in beneficiul copiilor din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei!

Descarca aici contractul de sponsorizare precompletat cu datele noastre.Completeaza-l cu datele firmei si suma si trimite-l pe adresa noastra.

Sprijinul tau inseamna mult pentru  copiii din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei si sunt mai multe modalitati in care te poti implica: de la un like si share pe pagina de Facebook Benefacto, pana la mici donatii sau actiuni de volunariat. Poti dona haine, jucarii sau ne poti sprijini financiar. Sau poti dona o parte din timpul, devenind voluntar in proiectele noastre.

Pentru donatii prin virament bancar

Cont bancar RON:RO90BTRLRONCRT0V13749601, deschis la Banca Transilvania- Bucurestii Noi

Cont bancar EUR: RO75BTRLEURCRT0V13749601, deschis la Banca Transilvania-Bucurestii Noi

Asociatia Benefacto, CIF: 30104950

Pentru donatii Online

Doneaza online

  Numele*

  Adresa de email*

  Telefon*

  Vreau sa devin voluntar

  Mesaj

  Pentru donatii prin virament bancar

  Cont bancar RON: RO90BTRLRONCRT0V13749601, deschis la Banca Transilvania – Bucurestii Noi

  Cont bancar  EURO: RO75BTRLEURCRT0V13749601, deschis la Banca Transilvania – Bucurestii Noi

  Asociatia Benefacto, CIF: 30104950

  Poti dona si online

  Doneaza online
  Contribuie si tu. Poti dona online!
  Contribuie si tu! Poti dona online.

  Ne poti sustine si aici

  Click me!