Dam azi startul cu emotie unei noi editii a targului online Fapte bune de Martisor, proiect prin care incurajam talentul micilor artisti din Centrul de Plasament de la Cehu Silvaniei. De 4 ani micutii participa la targurile de martisor, iar cu banii stransi prin munca lor au platit scurte excursii si chiar o saptamana in tabara pentru ei si colegii lor din Centrul de Plasament.

Suntem deja la a patra edititie a Faptelor bune de Martisor, prin care obiectele realizate de copii la atelierele vocationale sunt oferite in schimbul donatiilor voastre,  pentru a obtine o parte din suma necesara unei excursii, dar si pentru a le arata copiiilor ca munca lor este apreciata. Martisoarele, felicitarile, bratarile, tablourile si broderiile lucrate cu migala de micii nostri artisti va vor incanta si sunt numai bune de oferit in dar de martisor.

Am vrut sa facem intregul proces transparent si usor de gestionat, asa ca de aceasta data donatiile pot fi realizate prin noua noastra platforma dedicata, Platforma de Fapte Bune.

Am indicat pentru fiecare produs donatia minima necesara. Platforma de Fapte Bune functioneaza similar unui magazin online: selectezi produsele dorite, verifici cosul cu donatii, introduci adresa de livrare si alegi modalitatea prin care doresti sa faci donatia: virament bancar sau numerar.

Sumele donate pot fi achitate fie cash, fie in contul Asociatiei Benefacto, cu specificarea “donatie excursie”:

Asociatia Benefacto, CIF: 30104950
Cont:  RO90BTRLRONCRT0V13749601, deschis la Banca Transilvania- Bucuresii Noi, 

Obiectele lucrate de copii pot fi ridicate direct de la sediul Benefacto sau pot fi trimise prin curier cu plata la destinatar.

Doneaza aici
Ne propunem sa strangem 4000 de lei, pentru o excursie de vis - 100%