fapte buneAvem planuri mari pentru luna mai si speram sa putem conta pe voi  pentru transformarea lor in realitate: la inceputul lunii-un nou transport de hainute, jucarii si incaltaminte catre micii nostri prieteni de la Cehu, scutece si lapte praf pentru bebelusi, suport pentru atelierele vocationale ale celor mai mari…

Cu ajutorul vostru si al sponsorilor nostri am reusit sa acoperim pana acum necesarul de scutece de unica folosinta si lapte praf pentru cei 45 de bebelusi din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei. Stocul lor se va  epuiza insa in mai. Intr-o luna acesti copii au nevoie de 106 baxuri de scutece de unica folosinta ( valoric circa 4000 RON). Contam pe voi pentru a le trimite cat mai repede un nou transport de scutece si lapte praf.

Vrem sa-i ajutam si pe cei mai maricei, asa ca am lansat de curand o noua editie a licitatiei noastre “Fapte bune” in sprijinul atelierelor vocationale la care participa copiii din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei. Ca de obiecei, avem planuri ambitioase si vrem sa le aratam copiiilor ca munca lor este apreciata. Cu banii astfel stransi le vom oferi o noua excursie micilor artisi si un spectacol de teatru de papusi tuturor copiiilor din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei.  Va invitam cu drag sa urmariti pagina de Facebook Benefacto pentru a fi la curent cu actiunile noastre si pentru a vedea minunatiile create de micuti la ateliere. Veti descoperi aici tablouri minunate, mici obiecte de decor, gentute, esarfe si bentite lucrate cu mult drag si imaginatie de copii si veti putea licita pentru ele, comentand postarea respectiva.

Pentru donatii prin banca :

Asociatia Benefacto

RO46 VBBU 2511 MA13 7496 2701
Volksbank – Bd.Timisoara
CIF: 30104950
P.S. 25 mai este ultima zi in care puteti redirectiona 2% din impozitul pe venitul aferent anului 2013 catre un ONG. Descarca de aici formularul precompletat cu datele Asociatiei Benefacto!