IMG_8459CaiacMania este un concurs caritabil de caiac organizat pe 4 iulie, de la 10.30 la 11.30, in parcul de agrement nautic Acvamania, la doi pasi de Bucuresti, in decorul minunat oferit de Parcul Mogosoaia.

Sustine cauza Asociatiei Benefacto la CaiacMania! Vasleste si trimite un copil din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei intr-o excursie de doua zile la Baile Tasnad!

Toti copiii adora apa. Iar micii nostri prieteni din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei nu fac exceptie!Anul trecut am mers cu 40 dintre copii la Aquapark Baile Felix, pentru o zi. Anul acesta ne propunem doua zile de balaceala, pentru 40 de copii, la strand la Baile Tasnad. Pentru o parte dintre micuti aceasta va fi prima excursie!

Fie că esti pasionat de caiac sau doar vrei să încerci acum acest sport, te aşteptăm să intri în concurs. Costul pentru ca un copil să meargă in excursie este de 120 RON, sumă target pentru fiecare participant la concurs. Totalul necesar pentru excursie este de 4800 RON.

Este simplu sa te inscrii: ne trimiti prin acest formular cateva detalii, impreuna cu un scurt text prin care prietenii să te susţină prin donaţii, iar noi noi iti realizam o pagină pentru strângere de fonduri pe platforma Galantom. Apoi dai share paginii şi mesaje către prieteni pentru a obtine si sprijinul lor. Daca vrei sa dai o nota mai personala paginii, ne trimit pe mail la cristina.balaban@benefacto.ro o imagine reprezentativa  (rezolutie minima 560 px (latime) x 360 px – altfel nu poate fi incarcata pe platforma Galantom)

DESPRE CONCURS

Concursul va avea loc pe 4 iulie, ora 10:30, la Acvamania, pe Lacul Mogoşoaia. Numărul de participanţi poate fi nelimitat, vor fi mai multe serii de caiace ce vor parcurge contra timp un traseu predefinit, iar cei mai buni timpi vor fi câştigători.
Concursul are un rol simbolic, nu este o competiţie pentru profesionişti. Dacă avem paticipanti cu experienţă, putem organiza concursul în două secţiuni separate, de elite şi amatori. Scopul este de a ne bucura impreuna de o zi pe malul lacului Mogoşoaia, într-un concurs inedit unde participanţii îşi vor depăşi limitele pentru a-i ajuta pe copii.

Fie că eşti pasionat de caiac sau nu ai mai vâslit niciodată, te aşteptăm să devii fundraiser şi să trimiţi un copil în excursie!
Vrei sa sustii acest proiect, dar nu te incumeti sa vaslesti? Poti sustine un participant sau poti dona prin virament bancar:

Cont bancar RON: RO46 VBBU 2511 MA13 7496 2701,  deschis la Volksbank – Bd.Timisoara

Cont bancar  EURO: RO81VBBU2511MA1374961101,  deschis la Volksbank – Bd.Timisoara

CIF: 30104950