Cu mare bucurie ne-am alaturat si noi unui proiect frumos si ambitios – “Un pom pentru o casa” si am pus manutele (la propriu) pentru a desena un pomisor vesel ca o zi de primavara.

Campania are ca finalitate cumpararea unei case pentru doi copii minunati- Andrei si Teo– si pentru tatal lor- Benone. Aceasta familie fara posibilitati financiare si-a pierdut casa in urma unui incendiu. Cu un pic de ajutor de la noi toti si-ar putea cumpara casa sociala din satul Ralesti, Comuna Gogosari in care locuiesc de aproape jumatate de an, din bunavointa proprietarului. Pretul de vanzare este de 20.000 lei- 4450 de euro. Printr-o  campanie precedenta s-au strans deja 9000 lei.

Acesta este desenul realizat de noi, pentru Evenimentul dedicat de pe Facebook- Un pom pentru o casa. Mai sunt inca 20 de astfel de desene minunate realizate de echipe mame-copil, iar in in spatele fiecarui desen e cate un prom fructifer real, ce urmeaza sa fie plantat la Centrul Social “Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril” din Comuna Slobozia, pe 14 aprilie.

Va invitam cu drag sa descoperiti desenele incarcate pe pagina Evenimentului si daca doriti sa contribuiti sa lasati  in dreptul pomisorului preferat un comentariu continand suma pe care doriti sa o donati/licitati.
Donatiile se fac in contul RO52VBBU2587UN3555702701 Volksbank, sucursala Unirii, deschis pe numele Margarit Miruna Mihaela si va trebui sa specificati la detaliile depunerii pomisorul preferat.
Toti banii donati sunt folositi exclusiv pentru cumpararea casei si toate sumele vor fi la vedere. Orice persoana care doneaza poate solicita extrasul de cont si va putea verifica folosirea banilor.
Detalii complete despre campanie gasiti aici.