Fapte bune de PastiDe ce o noua licitatie online? Pentru ca de sarbatori, cu  totii trimitem   un gand bun prietenilor. Pentru ca am vrea ca micutii de la Cehu sa stie ca noi, prietenii lor , ne gandim cu drag la ei si le suntem aproape asa cum putem, chiar daca ne despart cateva sute de kilometri… Pentru ca ne-am propus sa-i incurajam pe micii nostri prieteni talentati de la Cehu.
Va invitam asadar sa licitati din nou pe pagina noastra de Facebook pentru cateva tablouri quilling lucrate de ei la atelierul de creatie.
Din aceste donatii, ca sa-i ajutam sa simta un pic din atmosfera speciala a acestei sarbatori minunate, dorim sa le trimitem cozonac si ciocolata, iar dupa sarbatori planuim un spectacol de teatru de papusi. Cozonacii si ciocolata le vom cumpara dupa finalizarea licitatiei si le vom trimite copiiilor pe 29 aprilie.
Avem si noi pentru voi 50 de ganduri bune de la micuti:  orice donatie pentru aceasta campanie Benefacto va fi rasplatita cu una din cele 50 de felicitari realizate de copii special pentru eveniment si scrise  chiar de ei. Noi vom expedia felicitarile prin posta, oriunde in Romania.