Dorim sa le dam o mana de ajutor si celor mai maricei dintre cei 102 copii aflati in Centrul de Plasament Cehu Silvaniei. Am fost foarte impresionati de micile tablouri si de broderiile realizate de ei in atelierele de creatie. De 2 ani micutii  participa la targurile de martisor, iar cu banii stransi prin munca lor au platit scurte excursii si chiar o saptamana in tabara pentru ei si colegii lor din Centrul de Plasament.
In acest an dorim sa-i ajutam sa mearga intr-o excursie in vacanta de primavara. Va invitam cu drag sa descoperiti pe pagina noastra de Facebook cateva obiecte frumoase lucrate de copii si sa licitati   pentru ele. Martisoarele, bratarile, tablourile si broderiile va vor  incanta si sunt numai bune de oferit in dar, la inceput de primavara.  Banii astfel rezultati vor fi folositi pentru a achita excursia celor 20 de copii care au creat aceste minunatii.

Daca aveti obiecte pe care doriti sa le donati pentru a finanta excursia copiilor, puteti incarca  chiar voi poza in pagina dedicata evenimentului, stabilind pretul de pornire, detaliile de livrare si  urmarind licitatia pana la finalizare.

Copiii se bucura mult cand vad ca munca lor e apreciata. Haideti sa le aratam cat de mult ne plac minunatiile lucrate de ei si sa le rasplatim efortul cu o excursie de neuitat!