Dam azi startul cu emotie unei noi editii a targului online Fapte bune de Martisor, proiect prin care incurajam talentul micilor artisti din Centrul de Plasament de la Cehu Silvaniei. De 3 ani micutii participa la targurile de martisor, iar cu banii stransi prin munca lor au platit scurte excursii si chiar o saptamana in tabara pentru ei si colegii lor din Centrul de Plasament.

Datorita implicarii unor oameni minunati, in cadrul unei campanii CSR a unei mari companii, am putut sponsoriza Centrul de Plasament Cehu Silvaniei cu materiale pentru atelierele de creatie, de croitorie si broderie. O parte din obiectele astfel realizate de copii sunt oferite acum in cadrul unui eveniment tip licitatie organizat pe pagina noastra de Facebook, pentru a obtine restul sumei necesare unei excursii, dar si pentru a le arata copiiilor ca munca lor este apreciata.

Va invitam cu drag sa descoperiti  un stop de primavara pe pagina noastra de Facebook si sa licitati pentru creatiile copiilor. Martisoarele, felicitarile, bratarile, tablourile si broderiile lucrate cu migala de micii nostri artisti va vor incanta si sunt numai bune de oferit in dar de martisor. Pretul de pornire este indicat in fiecare postare. Daca sunt mai multi doritori castiga cel care ofera mai mult.
Sumele virate vor fi achitate in contul Asociatiei Benefacto, cu specificarea “donatie excursie”.
Asociatia Benefacto
Cont: RO46 VBBU 2511 MA13 7496 2701 deschis la
Volksbank – Bd.Timisoara
CIF: 30104950

Obiectele lucrate de copii castigate la licitatie pot fi ridicate direct de la sediul Benefacto sau pot fi trimise prin curier cu plata la destinatar.

Daca doriti sa-i ajutati si mai mult pe micuti, puteti invita si prietenii sa participle la eveniment si sa liciteze. Daca aveti obiecte pe care doriti sa le donati pentru a finanta excursia copiilor, puteti incarca chiar voi poza, stabilind pretul de pornire, detaliile de livrare si urmarind licitatia pana la finalizare. (verificarea platii)