carti2Sunt carti care ne-au marcat copilaria, acele carti pe care ni le amintim cu drag, acele carti pe care le-am citit de zeci de ori si pe care le-am reciti oricand cu placere. Acele carti care ne-au fost prieteni buni, ne-au invatat sa visam si sa speram…

Asa-i ca atunci cand citesti o carte buna simti nevoia sa imparti experienta cu cineva, sa povestesti unui prieten despre ea?Hai sa-i ajutam si pe micutii de la Cehu sa descopere lumea minunata a cartilor.Iar recompensa va fi cate un zambet de la fiecare din cei 109 copii aflati in centrul de plasament.

Am vrea sa completam mica biblioteca a centrului de plasament de la Cehu Silvaniei. Alege o carte pe care crezi tu ca ar trebui sa o aiba micii nostri prieteni de la Cehu. Scrie o dedicatie pentru micuti – eventual ceva despre carte, despre ce ti-a placut sau ai invatat din ea- cateva randuri din suflet ca pentru un prieten drag. Apoi trimite-ne cartea pe adresa Asociatiei Benefacto.

Noi  vom posta zilnic pe pagina de Facebook mesajele transmise de voi prin intermediul cartilor, iar  la finalul campaniei  vom trimite la Cehu toate cartile primite.