Va multumimNe e tare draga aceasta campanie si ne place sa privim un pic in urma… Prietenii vechi ai micutilor ne-au fost si de data aceasta alaturi, noi prieteni ni s-au alaturat  si cu totii impreuna am reusit un adevarat miracol de Craciun.

In Olanda, Tina si prietenii ei inimosi au organizat si ei o campanie in toata regula pentru micutii de la Cehu. Ramona si-a mobilizat si ea prietenii si a infruntat viscolul si zapada pentru a strange hainele si jucariile donate. Toti dragii nostri prieteni- mai vechi si mai noi- si-au petrecut ore bune sortand hainute si jucarii si au trimis bani pentru pampersi.Au fost atat de multe incat sania mosului era neincapatoare si Fan Courier ne-a sarit in ajutor.

Cele 40  de colete au ajuns exact la timp, iar micutii s-au putut bucura de daruri. A fost atat de minunata campania incat am inceput sa credem ca Mos Craciun exista. Si cum sa nu credem cand harnicele ajutoare Mosului au ambalat darurile intr-un spatiu pus la dispozitie de restaurantul Noel, aflat unde altundeva decat in Strada Craciun la numarul 25?
In urma campaniei si prin donatiile sponsorilor nostri am strans 3143 lei. Tot in decembrie in contul Benefacto au intrat si 627 de lei,  in urmacampaniei de redirectionare a 2% din impozit.Suma totala disponibila este astfel de 3770 lei. Cu acesti bani dorim ca pe langa pampersi sa le cumparam  copilasilor si 2-3 scaunele de luat masa. Momentan au un singur astfel de scaun, donat tot de voi intr-una din campaniile anterioare.

Va multumim ca ati adus un strop din magia Craciunului copiiilor de la Cehu!

 

Mai multe poze sunt disponibile pe pagina noastra de

 

 

 

 

 

 

 

 

les ensembles sont trop raides pour que la personnalité unique des femmes soit reflétée, tandis qu’une robe de soirée courte vous rendra des concepteurs de robe de mariée modernes montrent main délicate et une partie intégrante de la pensée unique. conception US-manchon peut non seulement ajouter un visuel unique