Lista de Craciun

 

Credem in Mos Craciun. Si credem ca de Craciun orice copil ar trebui sa primeasca cadoul pe care si-l doreste.

Cei 110 copii din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei i-au scris si in acest an lui Mos Craciun.

Cu ajutorul vostru, anul trecut sania Mosului a ajuns si la ei: le-am implinit cate o dorinta din Lista de Craciun. Ne dorim mult ca si anul acesta sa le aratam magia unica a Craciunului. Elfii de la www.codestudio.ro au conceput special pentru noi o aplicatie care centralizeaza dorintele copiiilor.  Lista cu dorintele copiiilor a ajuns la noi prin mijlocirea personalului inimos din centrul de plasament, care sprijina cu mare drag toate proiectele noastre si si-a dedicat timp pentru a descoperi darul dorit de fiecare si pentru a-i ajuta sa-i “scrie” Mosului. In aplicatia noastra de la http://benefacto.ro/lista-de-craciun/ gasiti lista ce sumarizeaza scrisorile catre Mos Craciun ale celor 110 copii cuminti de la Cehu . Am adaugat pe lista Mosului si dorinta noastra: un spectacol de teatru de papusi pentru toti copiii aflati in centrul de plasament.
Impreuna cu voi am adus  multe zambete pe chiurile acestor  frumosi copii in ultimii ani. Anul acesta va invitam ca impreuna, sa ii ascultam din nou pe copii si sa le indeplinim cate o dorinta de Craciun. Va rugam sa accesati aplicatia, sa cautati cu rabdare in lista de dorinte ale copiiilor si sa o alegeti pe aceea pe care vreti sa o vedeti indeplinta. Odata selectata dorinta, puteti alege sa donati intreaga suma necesara sau o parte din ea sau puteti dona chiar obiectul respectiv. Viramentele se pot face direct in cadrul acestei aplicatii, folosind platforma Mobilpay sau ulterior, in contul Asociatiei Benefacto – RO46 VBBU 2511 MA13 7496 270, deschis la Volksbank – Bd.Timisoara (CIF: 30104950).  Obiectele donate copiiilor trebuie aduse sau expediate la sediul Asociatiei Benefacto .

Pentru ca Mos Craciun sa ajunga la timp la Cehu, planuim ca pe 18 decembrie toate darurile dorite de copiii sa fie ambulate si pregatite pentru a fi urcate in sania Mosului. Micutii il asteapata  cu emotie si speranta, iar noi ne-am bucura tare mult sa le putem implini aceste mici dorinte de Craciun. Speram sa ne fiti din nou alaturi in acest proiect minunat.Pentru ca Mos Craciun sa ajunga la timp la micuti, planuim ca pe 18 decembrie toate darurile dorite de copiii de la Cehu sa fie ambulate si pregatite pentru a fi urcate in sania Mosului.